God Morgon!!!!

Att somna tidigt betyder att man orkar säga ja, när ens löparkompis ringer alldeles för tidigt och alldeles för piggt frågar om man skall med och springa.
Och det är därför man skall ha lite olika löparkompisar, som ibland släpar ut en i spåret, ibland höjer tempot alldeles för mycket och framför allt ringer och ber en hänga på.
För andra gånger är det nämligen du som har energin och orkar höja tempot, eller låter så där jobbigt (sorry jörgen :-))) pigg.
Och det ger en väldigt go känsla, hehehehe. Jag vet att man inte skall tänka så, men lite :-)))

Och det är ju så fantastiskt med löpning, för trots att jag låg som en skållad råtta bakom Jörgens älgkliv-steg, med en puls på tok för hög och helt torr i munnen. Så var jag väldigt glad när jag kom hem och kunde ta av mig mina svett-varma kläder. Lite trött så klart, men framförallt fylld med skön energi.

Jag hängde lite med Casey framför tv´n men sedan var jag bara tvungen att röra på mig.
Och sedan mitt möte med coachen har jag börjat, typ, meditera. Jag lyssnar på en röst (på en inspelning så klart, inte i mitt huvud :-)), som ber mig se tre händelser i framtiden. Så jädra häftigt. För en av dem är nämligen handstand, handstående :-)))
Och idag när jag ställde mig på huvud, (som är ett delmål) så var det inte ens äckligt eller skrämmande. Bara lite ovant, så som nya saker kan vara ibland. Men det var ingen mental spärr som jag var tvungen att komma över, för det hade jag ju redan visualiserat bort.

That shit is hard-core. Att tänka sig in i situationer och sedan så liksom ”bara” blir det så.
Vi människor är ju märkliga varelser. Som bara använder en liten liten del av våra hjärnor. Tänk om vi utforskade våra kroppar lika mycket som vi försöker tar oss till rymden eller andra märkliga ställen.
Vi kan verkligen påverka väldigt mycket i våra liv. Mer än vad vi tror. Våra hjärnor är spännande :-))
Även om jag också vill skylla på omständigheter eller kanske i värsta fall kanske på andra, när något går emot mig.
Bara för att vi har olika förutsättningar (och nej, livet är inte helt rättvist, men det har vi ju vetat hela tiden :-))) så måste man göra det bästa man kan, av sin del i det här stora häftiga stället som kallas livet.

Så nu mina vänner är det lördag kväll och precis vad som helst kan hända :-))) Så kör hårt och ha kul!!

Plötsligt var det söndag morgon och inlägget hade hakat upp sig sedan igår.

bildhuvud

Så här glada är vi på RunnersWorld. Då hade jag ytterligare 750 meter hem till mig. Åh dem va tunga kan jag lova. Vi sprang nog strax under 6 tempo, för här är det inkluderat röd-ljus-stop.

huvud_2703

Kanske inte det snyggaste huvudståendet, men… jag gjorde det!!!!

One Comment

Jörgen

Tack själv bästa C!
Du är en stor inspirationskälla för mig!
Intressant med din meditation. Kan Du utvecka det?

Comments are closed.