Göteborg Running Club i mitt hjärta!

Kan man nå det omtalade runners-high innan man ens gjort färdigt uppvärmningen?
-Nej säger kanske du.
-Jo, säger jag. För med GRC  är löpningen så kul att man hamnar där innan det ens startat.  Johan och Samir har nu utökat sin klan och alla ledarna är lika glada, lika entusiasmerande och lika heja-på-iga som ursprungs trion. Och deras sätt att vara, smittar snabbt av sig, idag var vi över 170 !!! glada löpare.
Och det är skipping, och tripping och höga knän. Allt känns genomtänkt och Johan är grym på att visa teknik. Efter uppvärmningen springer man en bana med olika stationer på.  Allt för få den sommarlovs lata kroppen att transformera sig till en spänstig löpare.
Men det gör inget om man har en dålig dag eller är lite astma flåsig, eller cellgifts-trött eller bara otränad, eller… grym elit.
För man kör i sitt tempo, men ändå ihop. Man måste vara med en gång, för att förstå vad jag menar :-))
Och jag är nästan alltid sist i alla övningar, fast jag springer och hoppar mitt snabbaste. men det gör inget, för det här är löp-träning när den är som bäst. och tuffast. (jo, för det är så där skönt-ont :-))
Och idag fick jag berätta lite om loppet och varför jag tycker det är så viktigt med träning. Och speciellt löpning. Ni som läser bloggen vet ju varför :-))
Så häng gärna med nästa vecka. Tisdag kl 18.00 i slottskogen. Spana in deras hemsida här!
O
ch om det är några nya läsare, glöm inte av er att anmäla er till loppet här!!

GRC_1946

Johan med vår flyer som jag delade ut!!

2 Comments

Wildblue Cassville

satellite internet

You can unquestionably see your skills inside the perform you create. The world hopes for much more passionate writers like you that are not afraid to mention how they believe. On a regular basis observe your heart.

Comments are closed.