Peruk jakt igen!

Förra veckan följde jag med Christine för att få fason på sin peruk och för att hitta en till. Och ni som har följt min kamp i peruk frågan, vet ju hur svårt det kan vara.
Och jag får många mail och ibland telefonsamtal från andra kvinnor i samma situation. Och jag hjälper gärna till.
Vi måste hjälpa varandra.
Och so far är ju Rapunzel of Sweden mina bästa perukvänner :-)) Så jag tog med Christine till Patrik på Rapunzel här i Göteborg.
Tyvärr är många av deras peruker rest noterade, men jag tycker att de har klart bäst peruker. Patrik kan du nå på patrik@rapunzelofsweden.se

Vi har ju tur här i Västra Götalands Län som får hela 7 000:- att spendera på peruker. Men alla är inte så lyckligt lottade. Fruktansvärt att en sådan enkel sak skall vara så orättvis i ett land som Sverige.
Jag vill faktiskt gör skillnad där.
Och jag skulle gärna vilja komma i kontakt med någon som bor i något län, där man inte får en enda krona i ersättning.
Är det någon som läser bloggen, eller som känner någon, som inte fått ersättning, men som skulle vilja ha en peruk, så skulle jag som sagt vilja komma i kontakt med den eller de personerna.

Maila mig på cecilia@fcancerandrun.com

Och så skulle jag vilja höra vad ni tjejer som inte använder er peruk/er längre, vad ni gör med dem?

Och ni som har hår på huvudet. Även om det är för tunt, för platt, för krulligt för fett för….. ja ni hör ju själva.
Var glada att ni har hår!!!
Och jag är glad att jag fått mitt tillbaka. Även om det fortfarande är svårt att förstå att jag ser helt annorlunda ut nu, så är det ändå något positivt.
För jag får köra händerna genom håret. Jag fryser inte om huvudet. Jag kan trycka in det bakom öronen och min begynnande hockey frilla börjar klia mig lite gott i nacken :-))))

wig_1150

Patrik är tålmodig och tar sig tid!! Och han är expert på Rapunzels peruker!

wig_1155

Så här diskret får man prova peruker i det innersta rummet. Väldigt fräscht och väldigt diskret :-)))

wig_1151 wig_1154 wig_hel-1153 IMG_1158

6 Comments

kangen water machine

Woman of Alien

Best function you’ve got finished, this page is actually great with amazing data. Time is God’s technique for trying to keep every thing from happening without delay.

water ionizers

The Birch of the Shadow

I think there could become a couple duplicates, but an exceedingly useful checklist! I’ve tweeted this. Several thanks for sharing!

kangen water

The Ships’s Voyages

I feel engineering just can make it worse. Now there’s a channel to in no way treatment, now there wouldn’t become a opportunity for them to find.

Wildblue Internet

satellite internet

You can unquestionably see your skills inside the perform you create. The world hopes for much more passionate writers like you that are not afraid to mention how they believe. On a regular basis observe your heart.

Comments are closed.